Napelemes fényfüzér az ünnepekre

Napelemes fényfüzér

Napelemes fényfüzér az ünnepekre

Nemsokára itt a karácsony, lassan el lehet kezdeni a kültéri és a beltéri dekorálást. A technológia fejlődésének köszönhetően napjainkban már számtalan fényfüzér közül válogathatunk, például kaphatóak napelemes fényfüzérek is, amelyeket akár a kertbe és a szobába is tehetünk. Napelemes fényfüzérekből több típusút is beszerezhetünk, színben szintén van miből válogatnunk.

Milyen előnyei vannak a napelemes fényfüzéreknek?

A napelemes fényfüzérek meglehetősen energiatakarékosak, ráadásul 10 vagy 20 méter hosszúak is lehetnek. A karácsonyi dekoráció akkor lesz a legszebb, ha a színek is harmonizálnak egymással, a napelemes fényfüzérekkel pedig ez könnyen kivitelezhető, hiszen kaphatóak színes, meleg fehér és hideg fehér változatban is. Így hamar elérhetjük, hogy a kert csodás fényáramba boruljon és megteremtsük a meghitt ünnepi hangulatot.

Hova lehet felszerelni a napelemes fényfüzéreket?

A napelemes fényfüzérek rendkívül mutatósak a ház oldalán, de oszlopokra, fákra is felszerelhetőek és óriási előnyük, hogy nem igényelnek hálózati csatlakozást. Napközben a nap sugarai által feltöltődnek, ez nagyjából 6-8 órát vesz igénybe, majd a sötétedést követően körülbelül 5 órán át világítanak is. Ahogy besötétedik automatikusan világítanak és rögtön kikapcsolnak, amennyiben az érzékelő túl sok környezeti fényt észlel. A panelt célszerű olyan helyre helyezni, ahol napközben jelentős fény éri, illetve igyekezzünk elkerülni, hogy porral, sárral vagy hóval érintkezzen, mivel ezáltal biztosíthatjuk a tökéletes működést.

A napelemes fényfüzérek vagy sima LED fényfüzérek nem csak karácsonyi dekorációként ideálisak, hanem kiváló látványelemek rendezvényeken, partikon, születésnapokon vagy esküvőkön, nem mellesleg költséghatékony megoldásnak bizonyulnak.