Személyre szabott ingyenes árajánlatkérés

    A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


    Néhány egyszerű kérdés megválaszolásával személyre szabott árajánlattal tudunk segíteni Önnek. Amennyiben elárulja lakcímét, a műholdképek segítségével meg tudjuk nézni a háza fekvését, így következtetni tudunk a rendelkezésre álló tetőfelületre, és természetesen ki tudjuk számolni, hogy az adott tetőfelület elégséges–e a szükséges napelemek számára.

    Ha még azt is meg tudja mondani, hogy mennyi az adott fogyasztási helyen a rendelkezésre álló teljesítmény (magyarul egy, vagy háromfázisú merője van, hány amperrel), akkor esetleg egy másik invertert is tudunk javasolni, amelyik jobban kihasználja a helyi adottságokat, ezzel is pénzt spórolva meg. Amennyiben ezt nem tudja, egy mérőóra fotóról esetleg mi is meg tudjuk mondani. Továbbá ha még rendelkezésünkre bocsátja azt is, hogy mennyi áramot fogyaszt évente (ez lehet akár havi villanyszámla formájában, akár kW-ban), abból mi meg tudjuk mondani, hogy mekkora az a napelemes rendszer, amelyre szüksége lehet.

    A pontos ajánlat elkészítéséhez szükséges a tetőről készült fotó, ami manapság már nem jelet akadályt és egy mobiltelefonnal is könnyedén elkészíthető.