A spórolósabb nyaralások ideje végre elérkezett

A spórolósabb nyaralások ideje végre elérkezett

Az egyre elszabaduló árak a strandok büféit és a nyaralási pontok közelében lévő éttermeket sem kímélik. Sokan felráncolják a szemöldöküket, amikor egy üveg jéghideg ásványvíz, vagy a csapolt sör árát meglátják. Éppen ezért egyre többen döntenek úgy, hogy hűtőtáskát visznek magukkal a partra és saját maguk gondoskodnak az ételről és az italról.

A hagyományos hűtőtáskák azonban meglehetősen macerásak. A jégakkukat idejekorán be kell tenni a fagyasztóba, és a tikkasztó napsütésben sajnos többnyire nem bírják ki az egész napot, ami oda vezethet, hogy az ételek megromlanak, a frissítő pedig felmelegszik.

Az EverFrost egészen új dimenzióba helyezte a strandolást, ugyanis megalkotta napelemes hűtőtáskáit, melyeket úgy terveztek, hogy egy csapásra megoldják a fenti problémákat. Ez a készülék napenergiával működik, ami egy 299 wattos, levehető akkumulátort táplál. Ez azt jelenti, hogy amíg süt a nap, addig van mód arra, hogy a felhőtlen strandoláshoz szükséges ennivalókat és itókákat hűvösen tartsuk.

A termék egyik legcsábítóbb tulajdonsága a hordozhatósága. A fogantyúval és kerekekkel úgy tervezték, hogy könnyen manőverezhető legyen, még akkor is, ha tele van. A hűtőtáska három különböző méretben kapható, így biztosítva, hogy a kis családi kirándulásoktól egészen a nagycsoportos strandolásig sokféle igényt ki tudjon elégíteni.

A gyártó azt ígéri, hogy a megoldása 27 és 42 óra közötti működési idővel akár egy napon átívelő hűtést is tud biztosítani úgy, hogy stabilan 4 Celsius fokon tartja a benne tárolt dolgokat. A levehető akkumulátor töltéséről pedig a napelem, fali konnektor, 60W-os USB-c port, valamint autós aljzat is tud gondoskodni.

Bár a napelemes hűtőtáska elsődleges funkciója az ételek és italok hidegen tartása, a tervezők praktikusan gondolkodtak, ugyanis a levehető akkumulátor nem csak a doboz hűtési rendszerének áramellátásáról gondoskodik, de okostelefonok, táblagépek és egyéb kütyük töltésére is használható. Így lesz tökéletes társ a modern technológia iránt érdeklődő kalandorok számára.