Rólunk

Bemutatkozik a Bács-Zöldenergia Kft.

Napelemek - Bács-Zöldenergia Kft. Vállalkozásunk több mint 10 éves fennállásában meghatározó szerepet tölt be a minőség. Nem csak az általunk képviselt munka minőségére igaz mindez, de a felhasznált alapanyagok terén is nagy körültekintéssel és prémium minőségű alkatrészekkel dolgozunk, legyen szó akár napelemről akár az energiát hasznosító inverterről. A napenergiát hasznosító fotovoltaikus rendszereink minden eleme kizárólag európai gyártású, legyen szó akár a legkisebb csavarról, vagy bármely eleméről a napelem rendszernek. Szakembereink rendkívül komoly tapasztalattal és magas szintű tudással rendelkező kollégák, akik a tervezés és a kivitelezés terén is megállják a helyüket. Amennyiben mellettünk döntött: nem biztos, hogy a legolcsóbbat, de abban biztos lehet, hogy a legjobbat választotta!

 

Napenergia, megújuló energia, zöldenergia.

A Bács Zöld Energia Kft-t 2009-ben alapítottuk azzal a céllal, hogy a megújuló energia források felhasználását elősegítsük. Ennek érdekében komplett rendszer megoldásokat értékesítünk.

A kecskeméti cégünk az elmúlt kilenc évet mindig eredményesen zárta, minden évben megkétszerezte a korábbi időszak forgalmát.

A kifogástalan minőségű szolgáltatások biztosítása érdekében folyamatosan együtt működünk környezetvédelmi és mérnökirodákkal, importőrökkel, különböző gyárakkal, továbbá az elektromos ágazatban jelen lévő fővállalkozókkal. A széles körű szakmai kapcsolatok garantálják a kifogástalan minőségű munkavégzést a legkülönbözőbb ingatlanok esetében. A cégünk munkatársai, valamint az együttműködő partnereink is élethivatásuknak tekintik az energia hatékony felhasználását valamint környezet védelmét is.

Alternatív energia

Civilizációnk lényegében az ipari forradalom óta az energiaforrásoktól függ. Az elmúlt évszázadban energiafelhasználásunk alapját meghatározó szén, kőolaj és földgáz készleteink azonban lassan kifogynak, áruk folyamatosan emelkedik, felhasználásuk pedig jelentősen hozzájárul a globális felmelegedést előidéző, egyre aggasztóbb széndioxid kibocsátáshoz. Így mára világossá vált, hogy más, alternatív energia megoldások felhasználásában kell gondolkodnia az emberiségnek. Szerencsére létezik megoldás, mert egyre több helyen alkalmazzák villamos energia előállítására a szélgenerátort és a napelemet, egyre több helyen használnak hőszivattyút a hűtés és a fűtés megoldására, valamint napkollektort a melegvíz előállítására. Ma már ezek a megújuló-, alternatív energia megoldások bárki számára elérhetőek, így akár otthonában Ön is hozzájárulhat egy környezetbarátabb bolygó megteremtéséhez az alternatív energia felhasználásával. Tekintse meg napelem árak aloldalunkat, ahol komplett rendszerek kiépítésének költségeit találja táblázatos formába rendezve. Nálunk nincsenek bújtatott árak!

Megújuló energia

Az alternatív energia megoldásokat szokás megújuló energiának is nevezni, hiszen míg a hagyományos, fosszilis energia felhasználása során a készletek folyamatosan csökkennek, az alternatív energia forrásai (szélenergia, napenergia) lényegében korlátalnul áll a rendelkezésünkre, folyamatosan megújuló energia ellátást biztosítva ezzel számunkra, köszönhetően a természetben lejátszódó folyamatoknak. Ebből következően a megújuló energia felhasználására szánt eszközök üzemeltetése minimális kiadásokkal jár, ezért hosszú távon komoly megtérülést és megtakarítást eredményezhet bárki számára a megújuló energia otthoni felhasználása is. Ha szeretnénk, hogy a bolygónk akár még évszázadok múlva is élhető legyen a jövő generáció számára, akkor elengedhetetlen, hogy felismerjük, a jövő mindenképpen az alternatív-, megújuló energia felhasználásában rejlik.