Kérdése van?
Szakértőink bármely kérdésére kimerítő választ adnak. Kérjen visszahívást!
Többet szeretne tudni?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Minőségi és környezetbarát tanúsítványok

Ha valaki már körbenézett weboldalunkon, biztos észrevette "Tanusítványok" menüpontunk alatt található cégünket és termékeinket érintő minősítéseinket.

 

Többféle minőségi tanúsítványok léteznek a piacon. A végfelhasználók számára ezek gyakran átláthatatlanok, nehezen meghatározhatók melyik szervezet is állította ki őket és milyen feltételek alapján.

 

Az általunk forgalmazott napelemek (pl.: Kioto Solar napelemek), inverterek és a szerelés során felhasznált alkatrészek és alapanyagok esetében a következő minőségi tanúsítványokkal találkozhatnak a felhasználók:

 

IECIEC: Ezt a szabványt a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (International Electrotechnical Commission-IEC) állítja ki a minőség és a tartósság alapján (IEC/EN 61215 és IEC/EN 61730)

 

 

 

 

 

TÜVVDETÜV (Technischer Überwachungsverein) az egyik legismertebb minősítés Németországban a minőségügy és biztonságtechnika területén. A másik hasonló tanusítvány a VDE (Verband der Elektrotechnik). TÜV és VDE állítják ki az alábbi tanúsítványokat, más minősítések mellett.

 

 

 

 

CECE: A gyártó elismeri, hogy a termék megfelel az európai előírásoknak és szabadon forgalmazható az EGT (Európai Gazdasági Térség) belső piacán. (Korábbi ez volt az EC jelölés.)

 

 

 

 

ISOISO: Az International Organization for Standardization (ISO) minőségi (ISO 9001) és környezetbarát szabványai (ISO 14001) alapján állítja ki. ISO szabványok és azok bevezetése.

 

 

 

 

MCSMCS: Akkreditáció az Egyesült Királyságban történő forgalmazáshoz

 

 

 

 

 


 /upload/files/313/fronius-2190.png